Cookie- og privatlivspolitik

Her kan du læse om vores indsamling, brug og videregivelse af dine personoplysninger. Vi behandler altid oplysningerne med omhu og respekt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Dataansvarlig:
Simeon-Sankt Johannes Sogn
Sjællandsgade 12 B
2200 København N
Cvr.nr. 31831008
simeon-sanktjohannessogn@km.dk

Opdatering af politikken
Vi gennemgår regelmæssigt politikken for at holde den opdateret og i overensstemmelse med gældende principper og lovgivning. Denne politik er seneste opdateret 1. november 2019.

INDSAMLING OG BRUG AF OPLYSNINGER

Vi indsamler oplysninger om dig, når du:

  • Tilmelder dig eller dit barn til en aktivitet
  • Bruger vores hjemmeside
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Tilmelding – konfirmation:
    •  Når du melder dit barn til konfirmation, indsamler vi navn, adresse, postnummer, by, mobilnr., mailadresse, barnets fødselsdato og dine kontaktoplysninger.
    • Oplysningerne bruger vi til at administrere tilmeldingen og til at sende dig nødvendig information og invitationer relateret til aktiviteten.

Tilmelding til spire-, børne-, ungdoms- og familiekor
Når du melder dit barn til kor, indsamler vi navn, adresse, postnummer, by, mobilnr., fødselsår, mailadresse og dine kontaktoplysninger. Oplysningerne bruger vi til at sende dig nødvendig information om dit barns aktiviteter.

Tilmelding – aktiviteter for voksne
Ved tilmelding til aktiviteter for voksne vil vi som regel bede om navn, mailadresse og telefonnummer. Det kommer an på den enkelte aktivitet.

Opbevaring
Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Hvem deler vi dine oplysninger med?
Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som hjælper os fx med IT-drift og hosting. Det kan være serviceleverandører og vores tekniske support. Derudover deler vi ikke oplysninger med 3. part.

FOTOGRAFERING

I Simeon-Sankt Johannes Sogn vil vi gerne fortælle de gode historier om livet i kirken og på den måde synliggøre vores tilbud. Derfor bruger vi løbende billeder og video fra vores aktiviteter på vores hjemmeside, i nyhedsbreve, tryksager, foldere, plakater og på sociale medier.

Som en regel, skelner vi mellem situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder har vi ret til at offentliggøre uden samtykke, mens portrætbilleder kræver din tilladelse.

Situationsbilleder
Formålet med situationsbilleder er at dokumentere en situation. Motivet kunne være mennesker til gudstjeneste, fællesspisning, kor der synger osv. Vi kan ikke afvise, at du måske vil genkende dig selv eller dit barn på situationsbilleder, men hensigten er at vise en situation – ikke dig eller dit barn.

Portrætbilleder
Når vi bruger portrætbilleder er det primære formål at vise en eller flere personer. Det gør vi fx via gruppebilleder af korsangere og nærbilleder af konfirmander og menighedsrådsmedlemmer. Vi tager og offentliggør ikke portrætbilleder af dig eller dit barn uden din accept.

Fotografering af kor
Både vores spire-, børne-, ungdoms,- og familiekor optræder tit, ved arrangementer og gudstjenester. Det betyder, at de bliver eksponeret, og at der evt. vil blive taget portrætbilleder af deltagerne. Ved tilmelding til ovenstående arrangementer giver du samtidig samtykke til, at du eller dit barn bliver fotograferet og filmet.

Fotografering af konfirmander
Vi tager situationsbilleder af vores konfirmander, ligesom vi plejer at tage et gruppebillede af hvert hold. Ønsker du ikke at dit barn skal være med på gruppebilledet, bedes du gøre os opmærksom på det på forhånd.

Fotografering til andre aktiviteter
Vi tager situationsbilleder og filmer til en lang række aktiviteter – fra gudstjenester til babysalmesang. Hvis du ikke vil med på billederne/filmen, er du velkommen til at give fotografen besked.

Fotografering af oplægsholdere
Oplægsholdere giver samtykke til, at billeder, film og video, hvor de medvirker, må offentliggøres sammen med navn, titel og organisation.

 

COOKIES-POLITIK

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies
Vores website anvender ”cookies”. En tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at huske anonyme data om de besøgende. Fx opsamles IP-adresser, hvilke sider, der bliver besøgt, hvor i verden, brugerne befinder sig, om de bruger pc eller tablet osv.

Hvad vi bruger cookies til
Vi bruger cookies for at optimere brugervenligheden, og for at samle statistik på, hvordan hjemmesiden bliver brugt ved brug af Google Analytics.

Ved at anvende cookies får vi mulighed for at tilpasse vores hjemmesides indhold og for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med vores brugeres interesser og ønsker. 

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Men uden cookies risikerer du, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet kan indeholde cookies fra tredjeparter, der bl.a. kan omfatte:

Google Analytics
Facebook
YouTube
Tilmelding - nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, registrerer vi din mailadresse. Den bruger vi, når vi skal sende dig nyhedsbrevet. Vi opbevarer din mailadresse, indtil du afmelder nyhedsbrevet.

 

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelige tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, og adresse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

DINE RETTIGHEDER

Indsigt
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig og med hvilket formål, de er indsamlet. Du kan anmode om indsigt ved at skrive til: Simeon-sanktjohannes.sogn@km.dk. Vi vil efterkomme din anmodning så hurtigt som muligt. Hvis vi er i tvivl om din identitet, beder vi dig om at identificere dig selv yderligere.

Berigtigelse og sletning
Du har ret til at anmode om korrektion, supplerende behandling, sletning eller blokering af de personoplysninger, vi behandler om dig. Vi vil efterkomme din anmodning så hurtigt som muligt, i det omfang det er nødvendigt. Hvis vi af god grund ikke kan imødekomme din anmodning, kontakter vi dig.

Begrænsning af behandling
Du har, under særlige omstændigheder, ret til at få begrænset behandlingen af dine personlige oplysninger.

Dataportabilitet
Du har ret til at modtage dine personoplysninger (kun oplysninger vedrørende dig selv, som du selv har givet os) i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Indsigelsesret
Du har i nogle tilfælde ret til at bede os om ikke at behandle dine personlige oplysninger. Det gælder i tilfælde, at behandlingen er baseret på persondataforordningens artikel 6, stk. 1 (f).

Tilbagekaldelse af samtykke
Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Ønsker du fx at få fjernet et portrætbillede af dig eller dit barn på vores hjemmeside, skal du kontakte os. Så fjerner vi det.

Klage
Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine eller dit barns personoplysninger, og har vi afvist din klage, kan du klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K.
3319 3200
dt@datatilsynet.dk