Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Tænkepause med Kaspar Colling Nielsen - om Epidemi

NOV
03

Tænkepause med Kaspar Colling Nielsen - om Epidemi


Dato Onsdag d. 3. november 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:30
Sted Blegdamsvej 1, 2200, Blegdamsvej 1, 2200 København N
Tænkepause med Kaspar Colling Nielsen - om Epidemi

Kaspar Colling Nielsen om Epidemi

Pest eller kolera… lyder den gamle talemåde, når man skal vælge mellem to onder – og nu kan vi tilføje… eller covid 19. Epidemier er en del af verdens historie, og har fået betydning for menneskets eksistens. Forfattere har derfor helt tilbage fra Boccaccios Dekameron om den sorte død fra 1300-tallet, Albert Camus’ Pesten, Thomas Mann’s Døden i Venedig og vores egne J. P Jacobsens Pesten i Bergamo og Hanne Vibeke Holsts Som Pesten brugt epidemi til at skabe litteratur, der netop udfolder de fundamentale spørgsmål om frygt og angst, undergang og forgængelighed, angst og afmagt, sygdom og død.

Kaspar Colling Nielsen er forfatter, og har skrevet om netop epidemiens betydning på det eksistentielle plan. Det vil han tænke og tale med Sognepræst Marie Jacobsen Damm om til fyraftensarrangementet: Tænkepause i Sankt Johannes Kirke onsdag 3. november 2021 kl. 16.30. Der er gratis adgang!

Billedtekst: Kaspar Colling Nielsen havde sit gennembrud med Mount København i 2010 og har senest i 2019 udgivet Dengang Dinosaurerne var små. Han har også været taleskriver for den socialdemokratiske klimaminister Dan Jørgensen.